Direct Reserveren

Boek Nu

Zeilen vanaf Amsterdam

Privé zeiltochten met schipper voor kleine groepen en individuele gasten. Zeil mee aan boord van een zeewaardig zeiljacht en neem zelf het roer over. Zeilervaring is niet vereist.

Ontdek een interessante bestemming in de buurt van Amsterdam. Nodig Uw familie, vrienden of collega’s uit voor een dagtocht of dagdeel zeilen met Zeilerlei en krijg een attractieve korting.
meer informatie

Dagdeel Zeilen

Een dagdeel zeilen duurt ongeveer vier uur en begint in het centrum van Amsterdam met een rondvaart over het IJ. Vervolgens passeert U de Oranjesluizen en Schellingwouderbrug voordat doorgevaren wordt naar het Markermeer. Daar hijst de schipper de zeilen!

Na een rondje om het forteiland Pampus zeilt U direct terug naar Amsterdam.

meer informatie

Dagtocht Zeilen

Een dagtocht zeilen duurt ongeveer acht uur en begint eveneens in het centrum van Amsterdam. De extra tijd wordt gebruikt voor een uitstapje aan wal.

Ontdek op eigen gelegenheid een interessante bestemming aan de oevers van de Gouwzee of het Markemeer. Bijvoorbeeld: Volendam, Marken, Pampus of Muiden.

meer informatie

Weekendje Amsterdam

Maak van Uw dagtocht of dagdeel zeilen een weekendje Amsterdam met een of twee gezellige overnachtingen aan boord terwijl het jacht veilig afgemeerd ligt in de thuishaven dichtbij het centrum van de stad.

Een dagje zeezeilen langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Boek Nu