Direct Reserveren
 Boot huren met schipper 4
 Boot huren met schipper 3
 Boot huren met schipper 2
 Boot huren met schipper 1

boot huren met schipper

Boot huren met schipper

Boot huren met schipper voor de mooiste zeiltochten vanaf Amsterdam? Bij Zeilerlei kunt u een prachtige boot huren met schipper en de mooiste bezienswaardigheden van de wateren rond Amsterdam bekijken. Gewoon met de familie of een heerlijk bedrijfuitje zeilen!
Bij een halve dagtocht zeilen we vanaf Amsterdam richting Markermeer. Dit is ongeveer een uur zeilen vanaf de ligplaats. We varen door de oranjesluizen en hijsen de zeilen! De schipper zal richting het forteiland Pampus en/of het Muiderslot varen als de wind het toelaat. Wilt u zelf eens aan het roer? Dat mag bij Zeilerlei! Hulp aan boord wordt altijd gewaardeerd maar is niet verplicht.
Mensen die deze boot huren met schipper en ook aan wal willen doen dit met een hele dag zeilen. Bij een hele dag zeilen met schipper kunt u namelijk ook aan wal gaan en deze bezienswaardigheden bezoeken!
Naast aan wal gaan bij Zeiltochten over het Markermeer kunt u ook andere zeiltochten maken bij een hele dag ?boot huren met schipper? bij Zeilerlei. U kunt namelijk dan ook een zeiltocht naar de Gouwzee maken. Aan de oevers van de Gouwzee vind u vele pittoreske Nederlandse dorpjes waar u des gewenst aan wal kunt gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een uitstapje maken in Edam, Marken, Muiden en Volendam. Bezoek eens de kaasmarkt, laat u fotograferen in Nederlandse kledij en geniet van de schilderachtige straatjes van deze prachtige dorpen. In overleg met de schipper wordt de leukste zeiltocht samengesteld. De uiteindelijke zeiltocht is natuurlijk ook afhankelijk van de wind.

Boot huren met schipper naar Markermeer

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Boot huren met schipper voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

meer informatie

Boot huren met schipper naar de Gouwzee

Aan haar oevers van de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam of Marken.

Huur nu een boot met schipper bij Zeilerlei!

meer informatie

Weekendje boot huren met schipper

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Huur een boot voor een weekendje Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Zeil-boot huren met schipper vanaf Amsterdam

De ?Strena? is een boot met schipper welke plaats heeft voor 5 passagiers. Deze kajuitzeiljacht is van alle gemakken voorzien. Bij het huren van een boot met schipper bij Zeilerlei is eten en drinken niet inbegrepen. De boot ligt in de Twellegea jachthaven waar u met het openbaar vervoer van Amsterdam zo bent. De exacte locatie ving u op de contact pagina. Neem bus 32 vanaf het centraal station Amsterdam en stap uit bij de halte Westerhooftstraat. Een korte busrit van 15 minuten.
De schipper van de ?Strena? is een zeer ervaren zeezeiler. Hij zal u begeleiden en zal zorgen voor een behouden vaart. De schipper kent binnen- en buitenwateren van Nederland op zijn duimpje. Laat u adviseren door de schipper welke route u neemt.
Is nabij Amsterdam zeilen niet genoeg voor u? U kunt in plaats van een dagtocht zeilen ook kiezen voor een zeilvakantie.
Bespreek samen met de schipper uw ideale zeilvakantie. U kunt bijvoorbeeld zeilen naar Scheveningen en terug, maar ook zeezeilen naar het Noordzeekanaal en IJmuiden zijn mogelijk.
Lijkt het u leuk om eens de wateren rond Amsterdam te verkennen of een zeilvakantie te houden? Boot huren met schipper doe je bij Zeilerlei
Reserveer nu een zeilvakantie of een dagtocht zeilen bij Zeilerlei met uw vrienden, collegae of familie en krijg een attractieve korting.

Boot huren met schipper Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerleihomepage

Boek Nu