Direct Reserveren
Boottocht Amsterdam 4
Boottocht Amsterdam 3
Boottocht Amsterdam 2
Boottocht Amsterdam 1

Boottocht Amsterdam

Boottocht zeilen

Boottocht Amsterdam die U langs de mooiste plekjes van Nederland neemt? Het uitgebreide aanbod aan zeiltochten van Zeilerlei biedt voor ieder wat wils. Een ontspannen rondvaart over het IJ, of een avontuurlijke dagtocht zeilen langs de kust? Met een Amsterdam boottocht kunt U alle kanten op. Reserveer nu een boottocht Amsterdam.
Stelt U eens voor: een priv? boot huren met schipper en voor de volle 100% genieten met uw vrienden, kennissen of familie van een boottocht Amsterdam. En het mooiste is dat U zelf de koers van uw dagje varen bepaalt! Wilt U vanuit Amsterdam boottocht voortzetten in noordelijke, oostelijke of westelijke richting? Uw schipper kan de Nederlandse vaarwateren dromen dus uw boottocht Amsterdam wordt gegarandeerd een succes.
De schipper heet U welkom aan boord van het prachtige jacht. U bent in goede handen tijdens uw zeilboot Amsterdam, want de schipper heeft alles onder controle. Maar wat is er nou mooier dan tijdens uw Amsterdam boottocht met zijn allen deel uit te maken van de zeilcrew? Als team Zeilen met schipper is namelijk een geweldige belevenis. Is het niet heerlijk aan het begin van de boottocht Amsterdam achter U te laten en de zeilen bij te zetten? U mag zelfs het roer van de schipper overnemen!
Zoals U ziet zijn de Amsterdam boottocht mogelijkheden erg divers. De zeilexperts van Zeilerlei geven U graag vrijblijvend advies en maken de zeilboot Amsterdam met liefde voor U klaar. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@zeilerlei.nl of door ons te bellen op +31 6 4172 8040.

Boottocht naar Markermeer Amsterdam

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Tijdens een hele boottocht met schipper is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

meer informatie

Boottocht naar Gouwzee Amsterdam

Aan haar oevers van deze boottocht vanaf Amsterdam met schipper naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam en Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekendje boottocht amsterdam met schipper

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw boottocht zeilen met schipper een weekendje Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen met schipper langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Een onvergetelijke Amsterdamse boottocht

Wie op zoek is naar een aangenaam dagje Amsterdam , kiest voor een Amsterdam boottocht! Wordt het een dagtocht zeilen op de Noordzee of wilt U liever rondvaren op bijvoorbeeld het Markermeer? In ieder geval begint iedere boottocht Amsterdam op het IJ. Op een zeilboot Amsterdam bekijken en dan? Het is aan U: de schipper staat open voor suggesties maar U kunt de boottocht Amsterdam ook geheel aan hem overlaten.

Als U vanuit Amsterdam boottocht in noordelijke richting voortzet bent U in pak hem beet 3 uur op de Gouwzee. Voor deze boottocht Amsterdam trekken we een dag uit. Na het hijsen van de zeilen zetten we koers richting Volendam, Edam en Marken. Hier kan desgewenst worden aangemeerd om de benen te strekken, waarna we aan het eind van de boottocht Amsterdam weer opzoeken.

Maar wat dacht U van op een zeilboot Amsterdam uitvaren naar het Markermeer op slechts 1 uur varen? Meer tijdens de boottocht Amsterdam aan in Muiden en bewonder het nostalgische Muiderslot. Of brengt U liever een bezoek aan het historische eiland Pampus voordat we na het bijzetten van de zeilen Amsterdam weer aan doen?

Wat de koers van uw zeilboot Amsterdam ook wordt, Zeilerlei zorgt er voor dat U en uw vrienden en familie een onvergetelijke dag doorbrengen. Lees in ons gastenboek wat anderen van hun Amsterdam boottocht vonden en laat U inspireren door de verhalen. En, wat gaat uw uitje Amsterdam worden? Een ontspannen boottocht Amsterdam? Of een stevige zeiltocht op zee? Reserveer direct uw boottocht via de website.

Uitje in Amsterdam bij Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerlei homepage

Op een zeilboot Amsterdam uitvaren

Wij verzorgen een aangename boottocht Amsterdam. Of het nou een zeiltocht op zee wordt, een rondvaart over het kanaal of misschien wel een actief bedrijfsuitje zeilen : Zeilerlei heeft enkele voorbereidingstips voor U met de zeilboot Amsterdam verlaat.

In tegenstelling tot aan land is het op het water veel koeler. Als U van Amsterdam boottocht maakt, zorg dan voor warme maar ook waterdichte kleding. Ook slipvast schoeisel is aan te raden, omdat het op het dek nogal glad kan worden.

Overtuigd? Reserveer dan nu uw zeilboot Amsterdam of neem contact met ons op voor meer informatie op +31 6 4172 8040 of info@zeilerlei.nl

Boek Nu