Direct Reserveren
dagje Amsterdam 4
dagje Amsterdam 3
dagje Amsterdam 2
dagje Amsterdam 1

dagje Amsterdam

Dagje Amsterdam

Dagje Amsterdam met uw vrienden, familie of collega?s? Met Zeilerlei beleeft U een dagje weg in Amsterdam als nooit tevoren. Wat dacht U van een priv? zeiltocht op een prachtig zeiljacht? Gegarandeerd een ontspannen dagje weg Amsterdam. Direct reserveren? Ga naar de reserveerpagina.

Een dagje Amsterdam is nog nooit zo gezellig geweest. Nodig al uw vrienden en familie uit, want hoe meer mensen er mee gaan, hoe meer korting Zeilerlei geeft op uw dagje weg in Amsterdam. Aantrekkelijker kan een boottocht Amsterdam niet zijn. Dagje weg Amsterdam, dat is wat U wilt en dat is wat de schipper op uw priv? jacht U geeft.

En U hoeft niets te doen tijdens het dagje Amsterdam, want de schipper kan met zijn jarenlange ervaring aan zeiltochten het jacht met gemak zelf besturen. Maar is het niet veel leuker om tijdens uw dagje weg in Amsterdam te helpen op het zeiljacht? Zeilen is namelijk teamwerk. Stel maar voor: U en uw vrienden als volwaardige zeilcrew. En wat dacht U ervan zelf het roer over te nemen tijdens het onvergetelijke dagje weg Amsterdam?

U bepaalt de koers tijdens uw dagje Amsterdam. Wordt het een dagtocht zeilen langs de kust van Nederland? Of vaart U tijdens uw dagje Amsterdam richting het Markermeer of de Gouwzee? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een dagje weg in Amsterdam? Neem contact op met Zeilerlei voor een persoonlijk advies en laat U inspireren door een van onze medewerkers. Als geen ander weten wij U te adviseren over een dagje weg Amsterdam.

Dagje naar Markermeer Amsterdam

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Tijdens een hele dagtocht zeilen met schipper is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

meer informatie

Dagje naar Gouwzee Amsterdam

Aan haar oevers van dit dagje zeilen vanaf Amsterdam met schipper naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam en Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekendje zeilen met schipper

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw dagtocht zeilen met schipper een weekendje Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen met schipper langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Dagje weg Amsterdam

Bent U opzoek naar een aangenaam uitje? Bedrijfsuitje zeilen , om maar iets te noemen! Wat dacht U van een boot huren met schipper die U een ontspannen dag biedt? Zeilerlei zeilen Amsterdam biedt U de mogelijkheid om alle kanten op te gaan. Dagje Amsterdam en daarna richting Markermeer of Gouwzee? Of liever via het Noordzeekanaal richting de kust? Laat het ons weten en wij regelen uw perfecte dagje weg in Amsterdam.

Op ongeveer 3 uur van Amsterdam ligt de schitterende Gouwzee. Het dagje Amsterdam wordt ingeluid met een rondvaart over het IJ waarna de dagtocht koers zet richting het noorden. Dit dagje weg Amsterdam brengt U o.a. langs het schilderachtige Edam en de typerende gevels van vissersstad Volendam. En wat dacht U van het historische Marken? Een dagje Amsterdam om nooit te vergeten!

Ook bieden wij een prachtige zeiltocht aan over het Markermeer die zeker de moeite waard is tijdens uw dagje Amsterdam. Waarna het anker is gehesen begint ook deze tocht op het Amsterdamse IJ. Wat er verder op de planning van uw dagje weg Amsterdam staat? Het forteiland Pampus waar U de mogelijkheid heeft om aan te meren, maar ook het sprookjesachtige Muiderslot behoort tot de mogelijkheid tijdens het dagje weg in Amsterdam.
Organiseer samen met Zeilerlei het perfecte dagje weg Amsterdam en geniet samen uw vrienden, familie of collega?s van een heerlijk dagje varen . Wij adviseren U graag in het vormen van het perfecte dagje weg in Amsterdam, maar laat U ook inspireren door wat uw voorgangers er van vonden en lees ons gastenboek.

Dagje in Amsterdam bij Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerlei homepage

Dagje weg in Amsterdam

Zoals U ziet zijn de mogelijkheden voor een dagje Amsterdam breed. Van een stevige zeiltocht langs de Nederlandse kust tot een rustgevende rondvaart door de binnenwateren: zeilen met schipper bezorgt U gegarandeerd een onvergetelijk dagje weg in Amsterdam.

Zorg voor een goede voorbereiding op uw uitje Amsterdam! Nadat we zijn uitgevaren merkt U al dat het op het water een stuk koeler is. Neem daarom warme kleding mee tijdens het dagje weg Amsterdam. Het is raadzaam dat de kleding ook waterdicht is vanwege kans op regen en dat U goede schoenen aantrekt.

Reserveer direct uw dagje Amsterdam, mail ons op info@zeilerlei.nl of bel +31 6 4172 8040 voor meer informatie.

Boek Nu