Direct Reserveren
dagje varen 4
dagje varen 3
dagje varen 2
dagje varen 1

dagje varen

Dagje varen

Dagje varen op een prachtig zeiljacht? Zeilerlei varen Amsterdam biedt U de meest fantastische zeiltochten aan. Varen in Amsterdam was nog nooit zo spectaculair. Reserveer nu een dagje varen.

Geniet samen met collega?s, vrienden of familie van een onvergetelijk dagje varen. Gezamenlijk een boot huren met schipper is een topidee. De schipper heet U welkom aan boord en kent de Nederlandse vaarwateren als zijn broekzak. Hij zorgt ervoor dat varen in Amsterdam een waar succes wordt. En wist U dat hoe meer mensen er aan boord zijn, hoe hoger onze korting is?
Alle hens aan dek! Zet U schrap voor een heerlijke dagtocht zeilen . Voel de frisse wind in uw gezicht en maak U klaar voor het echte varen Amsterdam. De schipper kan met gemak het jacht in zijn eentje bedienen, maar het is toch leuker om tijdens uw dagje varen als volwaardig team te functioneren? En als U het wilt mag U zelfs het roer overnemen!
Zet U tijdens uw dagje varen koers richting de kust voor een stevige tocht over de Noordzee? Of wordt het een boottocht Amsterdam en omstreken? De keuze is aan U. Wat in ieder geval gegarandeerd is: tijdens het zeilen met schipper geniet U van een adembenemend dagje varen in Amsterdam.

De mogelijkheden van Zeilerlei varen Amsterdam zijn breed. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een priv? zeilboot af te huren, maar stap ook eens aan boord bij onbekenden voor een dagje varen. Neem contact op met een medewerker van Zeilerlei voor een vrijblijvend varen in Amsterdam advies.

Dagje varen naar Markermeer

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Tijdens het dagje varen met schipper is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

meer informatie

Dagje varen naar de Gouwzee

Aan haar oevers van dit dagje varen vanaf Amsterdam met schipper naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam en Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekendje varen met schipper

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw dagje varen met schipper een weekendje Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen met schipper langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Varen Amsterdam

Wat varen Amsterdam kan bieden weet Zeilerlei als geen ander. Vanaf het water neemt U de wereld op unieke wijze op tijdens uw dagje varen. Uw uitje Amsterdam begint op het IJ. Vanaf daar kunt U alle kanten op. Wordt het kompas gezet richting noorden? Of kiest U er liever voor het varen in Amsterdam voort te zetten in oostelijke richting? Maak uw wensen kenbaar en wij verzorgen het ultieme dagje varen.

Denk bijvoorbeeld aan een onvergetelijke dagtocht. In noordelijke richting op ongeveer 3 uur varen Amsterdam achter U gelaten: de Gouwzee. Tijdens dit historisch geori?nteerde dagje varen vaart U langs de typerende Noord-Hollandse plaatsen Volendam en Edam. En als U wilt, meren we aan bij het voormalige eiland Marken.
Maar wat nou als U het varen in Amsterdam over het IJ richting het oosten voortzet? Nadat de zeilen worden bijgezet vaart U over het Markermeer langs Muiden waar U tijdens het dagje varen het prachtige Muiderslot kunt bewonderen. Altijd al eens aan willen meren bij forteiland Pampus? Laat het uw schipper weten!
Het is dus een origineel idee om een dagje Amsterdam op het water door te brengen, omdat varen in Amsterdam U een bijzondere blik op Nederland biedt. Van verbluffende zeiltochten op zee tot romantische rondvaartochten over het Noordzeekanaal. Zeilerlei vormt samen met U een mooi dagje varen voor U en uw familie, collega?s en vrienden. Laat U voordat U gaat varen in Amsterdam inspireren door het dagje varen van anderen en lees ons gastenboek.

Dagje varen bij Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerlei homepage

Varen in Amsterdam

Wist U dat na het bijzetten van de zeilen Amsterdam al snel achter ons ligt? U merkt dan ook snel dat het een stuk koeler wordt. Zorg daarom dat U warme kleding draagt tijdens uw dagje varen. En tijdens een onverwachte regenbui is het ook fijn als de kleding waterdicht is. Op het dek kan het glad worden. Om er voor te zorgen dat U tijdens uw dagje varen goede grip heeft, raden wij slipvaste schoenen aan.

Wilt U varen in Amsterdam? Reserveer dan direct via de reserveerpagina of neem contact op met Zeilerlei via info@zeilerlei.nl of op +31 6 4172 8040 voor advies en meer informatie over bijvoorbeeld een bedrijfsuitje zeilen.

Boek Nu