Direct Reserveren
 Dagtocht zeilen 4
 Dagtocht zeilen 3
 Dagtocht zeilen 2
 Dagtocht zeilen 1

dagtocht zeilen

Dagtocht zeilen

Dagtocht zeilen over de wateren rond Amsterdam? Dan zit u met de dagtocht zeilen van Zeilerlei goed. U kunt bij Zeilerlei kiezen uit een hele dagtocht zeilen of een halve dagtocht zeilen. Wilt u wat langer ontspannen? Dan kunt u ook kiezen voor een zeilvakantie of een heerlijk bedrijfuitje zeilen!
Bij een halve dagtocht zeilen, zeilen we vanaf Amsterdam richting het Markermeer. We varen langs leuke bezienswaardigheden zoals de oranje sluizen, het forteiland Pampus en Muiderslot als de wind het toelaat. De halve dagtocht zeilen duurt zo’n 4 tot 6 uur. Wilt u ook aan wal deze plaatsen verkennen? Kies dan voor een hele dagtocht zeilen.
Kiest u voor een hele dagtocht zeilen dan kunt u kiezen uit extra bestemmingen. De zeiltochten waar uit u extra kunt kiezen: Zeiltochten naar het Markermeer of zeiltochten naar de Gouwzee . In overleg met de schipper wordt de leukste zeiltocht samengesteld. De uiteindelijke zeiltocht is natuurlijk ook afhankelijk van de wind.
Naast extra bestemmingen heeft u bij een dagtocht zeilen ook de keuze om aan wal te gaan op ??n of meerdere dorpen of bezienswaardigheden die op oevers van de route liggen. Een foto laten maken in Volendam van u met uw familie in traditionele Hollandse klederdracht? Een bezoekje aan de pittoreske dorpen Edam, Muiden of Marken? Dat kan want aan de Gouwzee liggen deze beroemde dorpen. Bezoek de kaasmarkt, bekijk de schilderachtige straatjes en neem een terrasje bij de gezellige haven. Bij de hele dagtocht zeilen is het helemaal aan u omdat we met kleine groepen tot 6 personen zeilen.
Is nabij Amsterdam zeilen niet genoeg voor u? U kunt in plaats van een zeiltocht ook kiezen voor een zeilvakantie. Bespreek samen met de schipper uw ideale zeilvakantie. Zo kunt u zeezeilen naar Scheveningen en terug, maar ook het Noordzeekanaal is mogelijk.

Markermeer dagtocht zeilen

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Tijdens een hele dagtocht zeilen is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

Een halve dagtocht zeilen rond Amsterdam natuurlijk ook een hele leuke ervaring.

meer informatie

Gouwzee dagtocht zeilen

Aan de oevers van de dagtocht zeilen naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam of Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekendje dagtocht zeilen Amsterdam

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw dagtocht zeilen een weekendje
Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Dagtocht zeilen

Bij Zeilerlei zijn de dagtocht zeilen met schipper. Ook bij de zeilvakanties zult u zeilen met schipper. De schipper waardeert iedere hulp tijdens de zeiltocht, want zeilen is een teamsport. Dit is echter niet verplicht! Wilt u zelf eens het stuur in handen nemen dan is dit mogelijk bij de dagtocht zeilen van Zeilerlei. Wilt u een boot huren met schipper voor een heerlijke dagtocht zeilen dan zit u dus bij Zeilerlei goed.
Er is geen ervaring nodig voor de zeiltochten, evenals dit niet nodig is bij een zeilvakantie. De schipper van de ?Strena? is een zeer ervaren zeezeiler. Hij zal u begeleiden en zal zorgen voor een behouden dagtocht zeilen. De schipper kent binnen- en buitenwateren van Nederland op zijn duimpje. Laat u adviseren door de schipper welke dagtocht zeilen u neemt.
De ?Strena? is een zeiljacht welke plaats heeft voor 5 passagiers. Deze kajuitzeiljacht is van alle gemakken voorzien, behalve eten en drinken, welke u zelf kunt meenemen. De zeiljacht ligt in de Twellegea jachthaven welke gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of per auto. De exacte locatie ving u op de contact pagina. Neem bus 32 vanaf het centraal station Amsterdam en stap uit bij de halte Westerhooftstraat. Een korte busrit van 15 minuten.
Lijkt het u leuk om eens de wateren rond Amsterdam te verkennen met een dagtocht zeilen of een zeilvakantie te houden? Neem contact op met Zeilerlei!
Reserveer nu een zeilvakantie of een dagtocht zeilen bij Zeilerlei met uw vrienden, collegae of familie en krijg een attractieve korting.

Dagtocht zeilen IJsselmeer

Een dagtocht zeilen over het zeilen over het IJsselmeer is mogelijk. Overleg met de schipper wat uw wensen zijn voor uw dagtocht zeilen. Bij Zeilerlei heeft u alle mogelijkheden die u maar wilt voor uw dagtocht zeilen vanaf Amsterdam. Voor de zeilreis moet u zelf uw eten meebrengen. Als u speciale wensen heeft, laat dit dan tijdig weten. De schipper maakt uw zeiltocht namelijk graag tot een succes.
De hele of halve dagtocht zeilen bij Zeilerlei zijn voor kleinere groepen (tot 6 personen) dus we kunnen al uw wensen uitvoeren. U kunt zelfs zelf achter het stuur kruipen als u dat wenst. Uiteraard helpt de schipper u een handje mee als u wat minder ervaren bent.
De leukste dagtocht zeilen vanaf Amsterdam begint bij Zeilerlei! Neem snel contact op voor deze ontspannen zeiltocht voor klein en groot!

Boek Nu