Direct Reserveren
Uitje Amsterdam 4
Uitje Amsterdam 3
Uitje Amsterdam 2
Uitje Amsterdam 1

Uitje Amsterdam

Uitje Amsterdam

Uitje Amsterdam wat origineel is? Zeilerlei biedt prachtige uitjes in Amsterdam aan. Een priv? zeiltocht op een zeewaardig zeiljacht. Met recht een van de meest rustgevende Amsterdam uitjes! Reserveer direct via de website.

Met familie, vrienden of kennissen een origineel dagje varen ? Dan zeggen wij: uitje Amsterdam. Nodig zoveel mogelijk mensen (max 6) uit, want hoe meer mensen aan boord, hoe hoger de korting! Een boot huren met schipper was nog nooit zo aantrekkelijk. De schipper neemt U mee op een aangenaam avontuur tijdens een van de meest onvergetelijke uitjes in Amsterdam.
Allen aan boord voor een heerlijk dagje zeilen Amsterdam als beginpunt nemende. Uw schipper heeft er al heel wat zeiltochten opzitten en kan het jacht gemakkelijk zelf besturen. Maar tijdens de Amsterdam uitjes wordt teamwerk zeer op prijs gesteld. En stelt U eens voor: U aan het roer. Snuif de frisse lucht op en zet uw blik op oneindig tijdens dit gezellige uitje Amsterdam.
Wordt het zeezeilen langs de Nederlandse kust of blijft U tijdens de Boottocht Amsterdam liever dicht bij huis? U bepaalt zelf de koers tijdens het uitje Amsterdam! De schipper kent de Nederlandse wateren als zijn broekzak. Het ontbreekt dus aan niets tijdens uw uitje Amsterdam.
Bij de uitjes in Amsterdam van Zeilerlei kunt U ook een dagtocht zeilen met onbekenden. Neem contact op om de mogelijkheden voor een uitje Amsterdam door te nemen en laat U inspireren door de medewerkers van Zeilerlei. Zij weten als geen ander de mooiste plekjes en prachtige omgevingen te adviseren voor een van de meest aangename uitjes in Amsterdam.

Uitje naar Markermeer Amsterdam

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Tijdens een hele dagtocht zeilen met schipper is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

meer informatie

Uitje naar Gouwzee Amsterdam

Aan haar oevers van dit uitje vanaf Amsterdam met schipper naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam en Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekendje zeilen met schipper

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw dagtocht zeilen met schipper een weekendje Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen met schipper langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Leuk uitje Amsterdam

Zeilerlei heeft een groot aanbod aan zeiltochten. Wat dacht U bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje zeilen ? Met uw uitje Amsterdam kunt u namelijk alle kanten op. Zeilen met schipper langs de Nederlandse kust? Of liever vanuit Amsterdam uitjes maken over het Markermeer en de Gouwzee? Laat het ons weten en we geven U een van de onvergetelijke uitjes in Amsterdam.
De Gouwzee ligt op ongeveer 3 uur varen en tijdens deze Amsterdam uitjes beginnen we met een boottocht over het IJ. Bij geen ander uitje Amsterdam geniet U van zo een mooi uitzicht op Amsterdam. Tijdens deze dagtocht vaart U langs de idyllische steden Edam en Volendam en het pittoreske Marken. Een uitje Amsterdam om nooit te vergeten dus.
Ook een zeiltocht over het Markermeer behoort tot de meest rustgevende uitjes in Amsterdam. En net zoals alle zeiltochten van Zeilerlei begint ook dit uitje Amsterdam in het centrum van onze hoofdstad. Daarnaast brengt de schipper U langs het sprookjesachtige Muiden en wordt ook het historische eiland van fort Pampus niet overgeslagen tijdens een van de meest typerende Amsterdam uitjes.
De mogelijkheden van onze Amsterdam uitjes zijn breed. Van een rondvaart over het Noordzeekanaal tot een actieve zeiltocht over de Noordzee. Organiseer een ontspannen uitje Amsterdam voor uw vrienden, kennissen of collega?s. Zeilerlei helpt U graag verder bij het vormen van uw perfecte dagje Amsterdam. Laat U ook inspireren door wat anderen vonden van hun uitjes in Amsterdam en lees de reacties in het gastenboek.

Uitje in Amsterdam bij Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerlei homepage

Leuke uitjes Amsterdam

Zeilerlei verzorgt vanuit Amsterdam uitjes over de binnen- en kustwateren van Nederland. Tijdens de leuke uitjes Amsterdam van Zeilerlei is het raadzaam een aantal voorbereidingen te treffen. Op het water is het koeler dan aan land en bestaat de kans op regen. Warme en waterdichte kleding is daarom fijn. Omdat het op het dek van het zeiljacht glad kan worden raden wij ook aan om slipvaste schoenen aan te trekken. Door een goede voorbereiding beleeft u een van de opzienbarendste uitjes in Amsterdam.
Neem direct contact op met Zeilerlei via info@zeilerlei.nl of bel ons op +31 6 4172 8040. Of reserveer direct een van onze Amsterdam uitjes via onze reserveerpagina.

Boek Nu