Direct Reserveren
Zeilen Amsterdam  4
Zeilen Amsterdam  3
Zeilen Amsterdam  2
Zeilen Amsterdam  1

zeilen amsterdam

Zeilen Amsterdam

Zeilen Amsterdam doet u met Zeilerlei! Wilt u een ontspannen dagtocht zeilen over de wateren rond Amsterdam? U kunt bij Zeilerlei kiezen uit een hele dagtocht zeilen of een halve dagtocht zeilen vanaf Amsterdam. U kunt ook kiezen voor een zeilvakantie waarbij we vanaf Amsterdam zeilen naar prachtige locaties. Gewoon met de familie of een heerlijk bedrijfuitje zeilen!
Bij een halve dag zeilen, zeilen we vanaf Amsterdam richting het Markermeer. We varen door de Oranjesluizen naar het forteiland Pampus en Muiderslot als de wind het toelaat. De hele zeiltocht duurt zo’n 4 tot 6 uur. Wilt u ook aan wal om de pittoreske plaatsen rond Amsterdam te verkennen? Kies dan voor een hele dag zeilen.
Kiest u voor een hele dag zeilen dan heeft u veel extra bestemmingen waaruit u kunt kiezen. De zeiltochten waar uit u kunt kiezen zijn: Zeiltochten naar het Markermeer of zeiltochten naar de Gouwzee. In overleg met de schipper van Zeilerlei wordt de leukste zeiltocht uitgekozen. Uiteraard heeft de wind ook invloed op deze keuze.
Naast de extra bestemmingen heeft u bij een dag zeilen ook de keuze om aan wal te gaan. Laat een foto laten maken in Volendam van u en uw familie in de traditionele Hollandse klederdracht. Maak een bezoekje aan de pittoreske dorpen Edam, Muiden of Marken. Bezoek de kaasmarkt, bekijk de schilderachtige straatjes en neem een terrasje bij de gezellige haven. Dat kan want aan de Gouwzee liggen deze schatten op u te wachten.
U kunt in plaats van een dagtocht zeilen ook kiezen voor een zeilvakantie. Bespreek samen met de schipper uw ideale zeilvakantie. U zeezeilen naar Scheveningen en terug, maar ook het Noordzeekanaal en IJmuiden zijn bijvoorbeeld mogelijk.

Zeilen Amsterdam Markermeer

Het Markermeer is een uur zeilen vanaf Amsterdam. Tijdens een hele dagtocht zeilen is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

Een halve dag zeilen rond Amsterdam natuurlijk ook een hele leuke ervaring.

meer informatie

Zeilen Amsterdam Gouwzee

Aan haar oevers van de dagtocht zeilen naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam of Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekendje zeilen Amsterdam

Geniet nog meer van zeilen in Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw zeiltocht een weekendje
Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Zeilen vanaf Amsterdam op een priv? zeiljacht

Zeilen vanaf Amsterdam met Zeilerlei is altijd met schipper. Ook bij de zeilvakanties zult u zeilen met schipper. De schipper waardeert iedere hulp op de zeiljacht, zeilen is een teamsport, dit is echter niet verplicht! Wilt u zelf eens het stuur in handen nemen dan is dit mogelijk bij Zeilerlei. Wilt u een boot huren met schipper dan zit u dus bij Zeilerlei goed.
Er is geen ervaring nodig bij een hele of halve dagtocht zeilen, evenals dit niet nodig is bij een zeilvakantie. De schipper van de ?Strena? is een zeer ervaren zeezeiler. Hij zal u begeleiden en zal zorgen voor een behouden vaart. De schipper kent binnen- en buitenwateren van Nederland op zijn duimpje. Laat u adviseren door de schipper welke route u neemt.
De ?Strena? is een zeiljacht welke plaats heeft voor 5 passagiers. Deze kajuitzeiljacht is van alle gemakken voorzien, behalve eten en drinken welke u zelf kunt meenemen. De zeiljacht ligt in de Twellegea jachthaven welke gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of per auto. De exacte locatie ving u op de contact pagina. Neem bus 32 vanaf het centraal station Amsterdam en stap uit bij de halte Westerhooftstraat. Een korte busrit van 15 minuten.
Lijkt het u leuk om eens de wateren rond Amsterdam te verkennen of een zeilvakantie te houden? Neem contact op met Zeilerlei!
Reserveer nu een zeilvakantie of een dagtocht zeilen bij Zeilerlei met uw vrienden, collegae of familie en krijg een attractieve korting.

Zeilen Amsterdam met Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerlei homepage

Zeilen Amsterdam

Zeilen Amsterdam met Zeilerlei is een hele belevenis. Doordat we zeilen vanaf Amsterdam met kleine groepen tot zes personen heeft u een grote hand in de dagtocht zeilen die we maken. Zeilen vanaf Amsterdam met schipper in een luxe zeiljacht is zeer ontspannen. Bij Zeilerlei kies U waar we naartoe zeilen. Natuurlijk zal tijdens het zeilen rond Amsterdam de wind hier ook nog een handje in hebben. Laat U adviseren door de schipper op de zeiljacht de “Strena”.

Gezellig met Uw collegae of gezin op zeilen in de wateren rond Amsterdam? Dan kiest u voor de zeiltochten van Zeilerlei! Zeilen vanaf Amsterdam met schipper voor kleine groepen (tot 6 personen)

Boek Nu