Direct Reserveren
Zeilen met schipper4
 Zeilen met schipper 3
 Zeilen met schipper 2
 Zeilen met schipper 1

zeilen met schipper

Zeilen met schipper

Wilt u een ontspannen dagtocht zeilen met schipper over de wateren rond Amsterdam? Dan zit u met de dagtocht zeilen met schipper van Zeilerlei goed. U kunt bij Zeilerlei kiezen uit een hele dagtocht zeilen met schipper of een halve dagtocht zeilen met schipper. Wilt u wat langer ontspannen? Dan kunt u ook kiezen voor een zeilvakantie. Gewoon met de familie of een heerlijk bedrijfuitje zeilen!
Bij een halve dagtocht zeilen met schipper, zeilen we vanaf Amsterdam richting het Markermeer. We varen langs leuke bezienswaardigheden zoals de oranje sluizen, het forteiland Pampus en Muiderslot als de wind het toelaat. De hele zeiltocht met schipper duurt zo’n 4 tot 6 uur. Wilt u ook aan wal deze plaatsen verkennen? Kies dan voor een hele dagtocht zeilen.
Kiest u voor een hele dagtocht zeilen met schipper dan kunt u kiezen uit extra bestemmingen. De zeiltochten waar uit u kunt kiezen: Zeiltochten naar het Markermeer of zeiltochten naar de Gouwzee. In overleg met de schipper wordt de leukste zeiltocht met schipper samengesteld. De uiteindelijke zeiltocht is natuurlijk ook afhankelijk van de wind.
Naast extra bestemmingen heeft u bij een dagtocht zeilen met schipper ook de keuze om aan wal te gaan op ??n of meerdere dorpen of bezienswaardigheden die op oevers van de route liggen. Een foto laten maken in Volendam van u met uw familie in traditionele Hollandse klederdracht? Een bezoekje aan de pittoreske dorpen Edam, Muiden of Marken? Dat kan want aan de Gouwzee liggen deze beroemde dorpen. Bezoek de kaasmarkt, bekijk de schilderachtige straatjes en neem een terrasje bij de gezellige haven.
Is nabij Amsterdam zeilen niet genoeg voor u? U kunt in plaats van een dagtocht zeilen met schipper ook kiezen voor een zeilvakantie. Zo kunt u zeezeilen met schipper naar Scheveningen en terug, maar ook het Noordzeekanaal en IJmuiden zijn mogelijk.

Markermeer zeilen met schipper

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Tijdens een hele dagtocht zeilen met schipper is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

meer informatie

Gouwzee zeilen met schipper

Aan haar oevers van de dagtocht zeilen met schipper naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam of Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekendje zeilen met schipper

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw dagtocht zeilen met schipper een weekendje Amsterdam.

Een dagtocht zeezeilen met schipper langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Dagtocht zeilen met schipper

Alle dagtochten zijn met schipper. Ook bij de zeilvakanties zult u zeilen met schipper. De schipper waardeert iedere hulp op de zeiljacht, zeilen is een teamsport, dit is echter niet verplicht! Wilt u zelf eens het stuur in handen nemen dan is dit mogelijk bij Zeilerlei. Wilt u een boot huren met schipper dan zit u dus bij Zeilerlei goed.
Er is geen ervaring nodig bij een hele of halve dagtocht zeilen, evenals dit niet nodig is bij een zeilvakantie. De schipper van de ?Strena? is een zeer ervaren zeezeiler. Hij zal u begeleiden en zal zorgen voor een behouden vaart. De schipper kent binnen- en buitenwateren van Nederland op zijn duimpje. Laat u adviseren door de schipper welke route u neemt.
De ?Strena? is een zeiljacht welke plaats heeft voor 5 passagiers. Deze kajuitzeiljacht is van alle gemakken voorzien, behalve eten en drinken welke u zelf kunt meenemen. De zeiljacht ligt in de Twellegea jachthaven welke gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of per auto. De exacte locatie ving u op de contact pagina. Neem bus 32 vanaf het centraal station Amsterdam en stap uit bij de halte Westerhooftstraat. Een korte busrit van 15 minuten.
Lijkt het u leuk om eens de wateren rond Amsterdam te verkennen of een zeilvakantie te houden? Neem contact op met Zeilerlei!
Reserveer nu een zeilvakantie of een dagtocht zeilen bij Zeilerlei met uw vrienden, collegae of familie en krijg een attractieve korting.

Zeilen met schipper bij Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerlei homepage

zeilen met schipper

Boek Nu