Direct Reserveren
 Zeiltochten 4
 Zeiltochten 3
 Zeiltochten 2
 Zeiltochten 1

zeiltochten

Zeiltochten

Voor de leukste zeiltochten over de wateren rond Amsterdam bent u bij Zeilerlei aan het juiste adres. Gewoon met de familie of een heerlijk bedrijfuitje zeilen! Bij zeilerlei kunt u kiezen uit verschillende zeiltochten die starten vanaf Amsterdam. Zeiltochten over het Markermeer, zeiltochten over de Gouwzee of een zeilvakantie zijn de keuzes die u heeft. Hoe langer de zeiltocht is van uw keuze, hoe verder u kunt gaan. Afhankelijk van de gekozen duur en de windrichting bepalen we in overleg de bestemming. Bij een dagtocht zeilen heeft u de keuze om aan wal te gaan. Zo kunt u eens het pittoreske Muiden, Marken, Ankeren of Edam bezoeken. Ook is het mogelijk het traditionele visdorp Volendam te bezoeken. Deze populaire bestemming heeft vele mooie bezienswaardigheden zoals de oude visafslag die inmiddels niet meer in gebruik is. In deze havenplaats bevinden zich veel authentieke huisjes die u kunt bezichtigen en u kunt hier in de traditionele Nederlandse kledij op de foto. Fort-eiland Pampus is ook een zeer leuke bestemming voor jong en oud. Zo wordt u ontvangen door een fortwachter, zijn er natuurlijk rondleidingen en bevindt zich er educatieve multimedia over Pampus.
U kunt ook kiezen voor een uitgebreide zeilvakantie met overnachting. Bent u ge?nteresseerd in zeiltochten die wat verder gaan dan de wateren van Amsterdam? Ook dan bent u bij Zeilerlei aan het juiste adres. Een zeer leuke zeiltocht is de tocht naar Scheveningen en terug. Maar ook het Noordzeekanaal en IJmuiden kunt u kiezen als u kiest voor een dagtocht zeezeilen. Zeilen Amsterdam is dus niet de enige keuze bij Zeilerlei.

Markermeer zeiltochten

Het Markermeer is een uur varen vanaf Amsterdam. Tijdens deze zeiltochten is er ruim tijd voor een bezoekje aan Muiden, het forteiland Pampus of op een beschut plekje ankeren en zwemmen.

Zeiltochten rond Amsterdam van een halve dag is natuurlijk ook een hele leuke ervaring.

meer informatie

Gouwzee zeiltochten

Aan haar oevers van de zeiltochten naar de Gouwzee vindt U beroemde dorpjes als Edam, Volendam of Marken.

Slenter door schilderachtige straatjes, ga naar de kaasmarkt of neem een terrasje bij de gezellige haven.

meer informatie

Weekend zeiltochten Amsterdam

Geniet nog meer van Amsterdam met een romantische overnachting aan boord. Maak van uw dagtocht zeilen een weekendje
Amsterdam.

Zee zeiltochten langs de nederlandse kust of een meerdaagse zeilvakantie? Het is helemaal aan U.

meer informatie

Zeiltochten met schipper

Bij Zeilerlei zijn alle zeiltochten met schipper. Zeilen met schipper is ontspannen en veilig voor allen. Zo kunt u zonder enige zeilervaring genieten van de leukste zeiltochten in de wateren rond Amsterdam. U vaart altijd met een ervaren zeezeiler als schipper. Het is niet verplicht maar een beetje meehelpen wordt gewaardeerd. Zeilen is een teamsport. Als u het leuk vind kunt u ook zelf eens het stuur in handen nemen. Wil u dus een boot huren met schipper dan zit u bij Zeilerlei goed.
De zeiljacht de ?Strena? heeft plaats heeft voor 5 passagiers. Deze luxe jacht beschikt over een prachtige kajuit die van alle gemakken is voorzien. Alleen eten en drinken dient u zelf mee te nemen, deze zijn niet inbegrepen. De ligplaats is de Twellegea jachthaven. Met het openbaar vervoer bent u vanaf het Amsterdamse centraal station met 15 minuten op de ligplaats. Hiervoor neemt u bus 32 en stapt u uit op de halte Westerhooftstraat.
Met zeiltochten van Zeilerlei komt u helemaal tot rust. Lekker ontspannen op een luxe zeiljacht en daarbij ook nog eens leuke bezienswaardigheden bekijken, wie wil dat nou niet?
Lijkt het u leuk om eens de wateren rond Amsterdam te verkennen of een zeilvakantie te houden? Neem dan snel contact op met Zeilerlei. U kunt vrijblijvend reserveren met de reserveringspagina of direct contact opnemen via de contact pagina. De schipper kent de Nederlandse binnen- en kustwateren als zijn broekzak en kan u perfect adviseren. Zo stelt u in overleg de leukste zeiltochten samen met Zeilerlei.

Zeiltochten met Zeilerlei

Ga naar naar de Zeilerlei homepage

Boek Nu